Bijeenkomst door Ebel Slijp: "Wat gaat Artificial Intelligence betekenen voor uw organisatie?"

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je uit voor onze volgende bijeenkomst op donderdag 23 mei vanaf 18:00 uur.  Ebel Slijp zal voor ons een workshop verzorgen met het thema "Wat gaat Artificial Intelligence betekenen voor uw organisatie?"

Ebel weet als geen ander zijn publiek te boeien rond het onderwerp Artificial Intelligence. Hij is een veelgevraagd spreker en commentator bij BNR radio.
Hij biedt inspiratie en energie. Ebel is een succesvolle digitale ondernemer, maar ook voormalig topsporter en de eerste gecertificeerde growth hacker van Nederland.  Daarmee is hij een veelzijdige inspirator.
 
Ebel neemt ons mee in de dynamische wereld van Artificial Intelligence. Wat biedt Artificial Intellegence ons, hoe gaat het onze wereld veranderen. Hoe kan AI geïncorporeerd worden in strategische keuzes, welke impact gaat AI überhaupt hebben in onze organisaties,  wat zijn de verschillen tussen AI, BI, robotics, etc wat zijn valkuilen, hoe bouwen we controles in, wat mogen we wel en niet verwachten.
 
Ga in discussie met Ebel in een exclusieve persoonlijke setting.

De bijeenkomst wordt in samenwerking met het NCD Drecht en Lingewaal  georganiseerd en  heeft plaats bij Hotel restaurant Van der Valk, Franklinweg 7, Gorinchem en zal de volgende agenda hebben:


Agenda:

  • 18:00 uur inloop
  • 18:30 uur start programma,
  • 20:00 – 22:00 uur diner met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.


Kosten:
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst bedragen € 150,00 per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
 
Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via

f.heintz@corbulo.net

 of onderstande link. Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.
Kosteloos afmelden is mogelijk tot  15 mei 2024. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dient het volledige bedrag voldaan te worden.

Ik hoop je persoonlijk te ontmoeten, tot donderdag de 23e mei 2024!