Werkwijze financieel interim-management

Heeft u vragen?

U kunt ook onze brochure downloaden of direct contact opnemen met één van onze consultants via onderstaande gegevens:

Een financieel interim-manager in drie stappen

Resultaat in drie stappen

Stap 1 - U hebt een vraag
Onze specialisten bespreken uw aanvraag met u en analyseren uw behoeften en verwachtingen.

Stap 2 - De selectie
Uit onze database met meer dan 5000 financial interim-managers en onze aanvullende netwerken, selecteren wij minimaal twee beschikbare interim-managers die passen bij unieke vraagstuk. Indien nodig is het mogelijk om binnen 24 uur één van deze professionals in te zetten binnen uw organisatie. 

Stap 3 - Persoonlijk gesprek en aan de slag
De interim-professional en één van onze consultants komen bij u langs op kantoor. We evalueren ter plekke met beide partijen, waarna u uw keuze maakt. Indien gewenst, kan de interim-professional per direct starten binnen uw organisatie. Nadat het project is afgerond vindt een uitvoerige evaluatie plaats en kan de interim-manager eventueel zijn opvolger inwerken - een garantie voor continuïteit.Binnen 24 uur een oplossing voor uw situatie

Hebt u acuut een interim-manager nodig inzake bijvoorbeeld één van de volgende gebieden?  

  • Inzet projectmedewerker of projectleider/manager
  • Vervanging manager
  • Doorvoer directiebesluiten en nieuwe regelgeving
  • Changemanagement
  • Inhuur specialist voor complexe financiële en administratieve werkzaamheden
  • Onafhankelijk advies en onafhankelijke implementatie

We leveren binnen 24 uur de oplossing voor uw specifieke situatie. Binnen een etmaal is er dus een interim-manager beschikbaar die u bijstaat.

 

Deze elementen maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze:

Garantie en projectmonitoring
We plannen vooraf drie evaluatiemomenten met u in. Hiermee kunnen we steeds de situatie goed inschatten en eventueel bijsturen. Onze interim-managers kunnen voortdurend actuele kennis en expertise inwinnen via een vast panel van ervaren managers en ons netwerk. Mocht de professional onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoen, zorgen we - in overleg met u - per direct voor vervanging. 

Gratis consult en quick monitoring
U voelt waar de pijn zit, maar u kunt er de vinger niet opleggen of u hebt niet het recept voorhanden om de pijn weg te nemen en tot een oplossing te komen. Bel ons voor een Quick scan en knelpunten analyse rond uw specifieke vraagstuk. Een van onze dedicated interim-managers geeft u gedurende 1 uur gratis consult. U bent nergens toe verplicht, maar weet wél waar u staat. 

Evaluatie
Na onze bemiddeling verliezen we onze verantwoordelijkheid niet uit het oog. We evalueren grondig met u en de kandidaat in hoeverre u beiden tevreden bent.

Beschikbaar talent & executives   |   Plaats een opdracht   |    Bekijk onze downloads & links