Bijeenkomst 13 oktober "Het DNA van Leiderschap"

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je van harte uit voor de bijeenkomst op donderdag 13 oktober vanaf 18:00 uur met dit keer als thema: "Het DNA van leiderschap" georganiseerd door Corbulo in samenwerking met  NCD kring Drecht en Lingewaal.

Frank Vogt heeft zojuist een Leiderschapsboek uitgebracht gebaseerd op zijn uitgebreide ervaringen en portretten van geïnterviewde leiders. Samen met hem spiegelen we in deze bijeenkomst onze eigen ervaringen als leiders en bespreken hoe wij ons ontwikkelt hebben tot succesvolle leiders en de ontwikkeling van bijbehorende competenties. De herkenning  in de diverse profielen vormt de basis voor een interactieve discussie op basis van onze eigen ervaringen als leiders.

Frank Vogt (1966) is een expert in leiderschap, persoonlijke groei en digitalisering. Als CIO & COO maakte hij ruim 10 jaar deel uit van de directie bij onder meer Staatsloterij, Sdu uitgevers, Wegener en bol.com. Hij is toezichthouder bij een aantal organisaties in de publieke en private sector in Nederland en Vlaanderen, met een speciale focus op digitalisering.   Daarnaast werkt hij sinds enkele jaren als coach voor de leiders van vandaag en morgen.  Hij is verbonden aan INSEAD als coach voor het MBA-programma.

In oktober verschijnt zijn boek “DNA van leiderschap” bij S2 uitgevers. In dit boek gaat Frank in op de ontwikkeling van leiderschap. Deze ontwikkeling richt zich op vijf eigenschappen die onderscheidend zijn voor de leiders van vandaag en morgen. Deze  eigenschappen worden geïllustreerd aan de hand dertien uitgebreide en persoonlijke portretten van onder meer Eugenie van Wiechen (FD media groep), Huub Vermeulen (bol.com), Susan Duinhoven (Sanoma) en Tjark Tjin-a-Tsoi (TNO). Ze beschrijven in hun eigen woorden hun ontwikkeling en stijl als leider. DNA van leiderschap biedt een structuur om te reflecteren en in actie te komen op het eigen leiderschap. Want leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders.

De bijeenkomst heeft plaats op golfbaan The Dutch in Spijk (The Dutch - Google Maps) en zal de volgende agenda hebben:
Agenda:

  • 18:00 uur inloop
  • 18:30 uur start programma,
  • 20:00 – 22:00 uur diner met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst bedragen € 95,00 per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via

f.heintz@corbulo.net


Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 6 oktober 2022. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dient het volledige bedrag voldaan te worden.
Ik hoop je persoonlijk te ontmoeten, tot donderdag de 13e!