Bijeenkomst 18 April Associate Nobelprijswinnaar over Game Theory en de kunst van besluitvorming.

Terug naar nieuwsoverzicht

Graag nodig ik je uit voor onze volgende bijeenkomst op donderdag 18 April vanaf 18:00 uur. Martijn van den Assem zal voor ons een workshop verzorgen met het thema “Game Theory”

Martijn van den Assem is hoogleraar Finance aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Hij heeft zich toegelegd op het analyseren van menselijk keuzegedrag, op het raakvlak van economie en psychologie. Denk daarbij in het bijzonder aan de financiële keuzes van managers en beleggers, en aan risico-aversie, strategisch inzicht, onderhandelen en inschatten. Hij is onderscheidend door onderzoeksprojecten die zijn gebaseerd op bijzondere data, afkomstig van bijvoorbeeld televisie-spelshows, loterijen en sporten. Voor meerdere onderzoeken werkte hij samen met de winnaar van de Nobelprijs Economie 2017, de Amerikaan Richard Thaler. Martijn van den Assem is een gewaardeerde spreker om zijn boeiende en vaak ook amusante lezingen, waarin hij onder andere laat zien hoe mensen systematisch de mist in gaan met ogenschijnlijk triviale en voor velen herkenbare beslissingen.

  
De bijeenkomst heeft plaats bij Hotel restaurant Van der Valk,   
Franklinweg 7, Gorinchem en zal de volgende agenda hebben:

Agenda:

  • 18:00 uur inloop
  • 18:30 uur start programma,
  • 20:00 – 22:00 uur diner met de mogelijkheid verder te discussiëren en nader met elkaar kennis te maken.


Kosten:
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst bedragen € 150,00 per persoon excl. btw. Je ontvangt hiervoor per mail voorafgaand aan de bijeenkomst een factuur.
Eventuele dieetwensen/allergieën graag per ommegaande doorgeven.
 

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via

f.heintz@corbulo.net

 of onderstande link.
Kosteloos afmelden is mogelijk tot donderdag 11 April 2024. Indien je later afmeldt of onaangekondigd niet komt, dient het volledige bedrag voldaan te worden.